Boek-en-wijsheid

 

Boek-en-wijsheid
Voor boekenwurmen maakt het niet zoveel uit of het (non) fictieboek een papieren- of digitale uitgave is. Goede boeken worden verslonden, maar moeten eerst wel geschreven worden! Voor de Ctenolepisma longicaudata moeten boeken van papier zijn. Daar leeft hij van, letterlijk. Ik schrijf geen romans, maar wel (hoofdstukken voor) zakelijke uitgaven. Daar leef ik dan weer -deels- vanJ. Het voordeel van schrijven over je vakgebied is dat je er zelf zoveel wijzer van wordt. Pas als je een bepaald probleem goed doorgrond, kun je het helder uitleggen.

 

Communicatieboeken
Als auteur van vijf lesmethoden voor het communicatievak, weet ik waarover ik praat. Die kennis en ervaring van drie decennia wil ik graag met u delen. Ook als het om teksten gaat. Die moeten immers ook in uw plan passen. Heeft u dat plan nog niet? Dan moeten wij samen snel aan het werk! Als u geen plan en wel een doel heeft, is elke communicatierichting goed, maar dat kost wel een hoop en levert slechts bij toeval iets op.

 

Meeschrijver
Wilt u een zakelijk boek of rapport schrijven? Realiseert u zich dan dat dit een lange, moeizame weg is met veel valkuilen. Als auteur spreek ik uit ondervinding. Als ervaren auteur en redacteur kan ik u door het gehele schrijfproces begeleiden: van plan tot eerste uitgave. Ik stel daarbij lastige vragen over de structuur, de manier waarop u verwoordt wat u wilt zeggen, de keuze van illustraties, enzovoorts. De spelling en grammatica zijn de minst moeilijke delen van het schrijven van een groot werk zoals een boek. Neem contact met mij op als u wilt gaan schijven en u daarbij ondersteuning wilt