|Commerciële teksten

Commerciële teksten

Het schrijven van commerciële teksten is geen uiteenzetting van feiten over uw product of bedrijf. Commerciële teksten dienen een verkoopdoel. De tekst verkoopt uw product of bedrijf. Dit kan gaan om teksten voor een advertentie, maar ook de teksten op uw website hebben een duidelijke “call to action” nodig. U wilt immers dat klanten na het bezoek aan uw website een product of dienst bij u afnemen of op z’n minst contact met u opnemen.

Gewenste reactie

Het schrijven van commerciële teksten kunt u uitbesteden aan een professioneel tekstschrijver. U geeft aan welk doel uw teksten hebben en wat de gewenste reactie van uw doelgroep is. Ook het medium waarop de teksten geplaatst worden is belangrijk. Een presentatie vereist andere teksten dan een directe mail of een website.

Welk medium past het beste

Weet u niet precies wat het beste medium voor uw boodschap is? Neem dan contact met mij op. Ik kan u hierin adviseren. U vertelt wat uw doelgroep is en wat u wilt bereiken met uw commerciële teksten en samen kijken wij welk medium hier het beste bij aansluit.

Het grootste bereik

U heeft het grootste bereik met een goed geschreven reclametekst. Waarom zelf aanmodderen als u het ook aan een professional uit kunt besteden? Als professioneel tekstschrijver werk ik snel en weet ik precies welke tekst geschikt is voor welk medium. Daarnaast weet ik ook welke vragen ik moet stellen om een goed beeld te krijgen van uw bedrijf of product. Aarzel dus niet langer en neem nu contact met mij op.

   Contact