|Communicatie ondersteuning

Communicatie ondersteuning

Voor elk bedrijf is communicatie essentieel. U wilt immers uw (toekomstige) klanten bereiken. Wanneer u voor uw communicatie ondersteuning nodig heeft, kunt u bij mij terecht.

Uw klanten bereiken

Communicatie ondersteuning voor het bereiken van uw klanten. Een plan voor effectieve communicatie, oftewel het communicatieplan. In dit plan vindt u de antwoorden op vragen over wat u wilt communiceren en naar wie, hoe u uw doelgroep kunt bereiken en met welke communicatiemiddelen en op welke manier u uw boodschap wilt overbrengen. Ook het budget, de strategie en het tijdsbestek vormen een belangrijk onderdeel van het communicatieplan. Heeft u nog geen plan? Dan is het goed om daar zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. Ik help u hier graag mee.

 

Communicatie ondersteuning

 

Tekstschrijver

Misschien heeft u al een communicatieplan maar zoekt u bijvoorbeeld communicatie ondersteuning op tekstueel gebied. Als ervaren tekstschrijver en redacteur met communicatieve vaardigheden kan ik u helpen en u begeleiden. Of het nu gaat om webteksten, teksten voor brochures of flyers of reclameteksten. Elk medium vraagt om een ander soort teksten.

Contact

Heeft u communicatie ondersteuning nodig op welke manier dan ook? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik bespreek graag met u wat de mogelijkheden zijn en welke rol ik hierin kan vervullen. U ontvangt vooraf altijd eerst een indicatie van de kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 079-3163631 of 06 20139845 of stuur een email naar bergit@bergit.nl.

   Contact