|Communicatieadviseur

Communicatieadviseur

Streeft u ook naar effectieve communicatie, maar weet u niet hoe u dit zelf kunt realiseren? Ik ben een ervaren communicatieadviseur en help u hier graag bij.

CommunicatieadviseurUw visie en ideeën vertaalt

Heeft u geen eigen communicatieafdeling maar wilt u wel op een goede manier communiceren? Ik help u met uw communicatiestrategie. Ik vertaal uw visie en ideeën naar planmatige communicatie. Niet alleen met het schrijven van het communicatieplan kan ik u helpen, ook met de concrete uitvoering. Het schrijven van teksten, het inzetten van communicatiemiddelen en de coördinatie van bijvoorbeeld drukwerk of advertenties.

Sparringpartner

Heeft u wel een communicatieafdeling maar zoekt u een ervaren communicatieadviseur om te sparren over uw communicatiestrategie? Aarzel dan niet op contact met me op te nemen. Sommige zaken kunnen gevoelig liggen en daardoor nog niet geschikt om met uw eigen adviseurs te bespreken, zoals een reorganisatie of fusie. In dat geval is een externe sparringpartner een fijne manier om wel uw communicatiestrategie te bespreken zonder meteen uw eigen werknemers erbij te betrekken.

Drie decennia kennis en ervaring

Als auteur van vijf lesmethoden en drie decennia ervaring in het communicatievak en onderwijs, weet ik waar ik over praat. Die kennis en ervaring wil ik graag met u delen. Analytisch, gedegen advies en een goede uitvoering, dat is mijn kracht. Denken en werken in tekst en beeld.

Is uw interesse over mijn communicatie ondersteuning gewekt? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik bespreek graag uw visie en op welke manier ik u daarbij kan helpen. U krijgt van mij altijd eerst een inschatting van de kosten zodat u vooraf weet wat u kunt verwachten.

   Contact