|Communicatietraining

Communicatietraining

Een communicatietraining op maat volgen bij een ervaren professional? Dat kan. Ik geef praktische communicatietrainingen aan professionals. Individueel of in kleine groepen met gelijkgestemden.

Inhoud van de training

De inhoud van de training is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Dit kan bijvoorbeeld gaan over persvoorlichting. Hoe gaat u om met de pers, wat zegt u als u ergens geen antwoord op hebt of wilt geven, hoe kunt u de pers in uw voordeel gebruiken? Allemaal zaken die aan bod kunnen komen. Maar ook het schrijven van persberichten en hoe u ze geplaatst kunt krijgen. Inzicht krijgen in hoe de pers werkt en op welke manier u met de pers kunt communiceren en hoe u omgaat met uw perscontacten. Het schrijven van rapporten en andere teksten behoort ook tot mijn communicatietrainingsaanbod.

Input van cursisten

In een training gebruik ik mijn didactische ervaring in het onderwijs, mijn ervaring als redacteur en persvoorlichter/woordvoerder en dertig jaar communicatiekennis en -vaardigheid. Ik heb veel expertise in maatwerk communicatietrainingen. Juist omdat het trainingen op maat betreft en de input van cursisten centraal staat, is iedere cursus uniek.

Training bij u op locatie

U kunt mij ook inhuren voor het geven van interne communicatietraining voor bedrijven of instellingen. Wilt u bijvoorbeeld een perstraining voor uw communicatieafdeling? Of uw buitendienst handvatten geven hoe om te gaan met de pers? Dan is een training op locatie zeker mogelijk.
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met mij op om de opties te bespreken. Aan de hand van uw wensen stel ik een training samen.

   Contact