|Perscontacten

Perscontacten

Het onderhouden van perscontacten is een vak apart. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het schrijven van persberichten. Perscontacten kunnen heel nuttig zijn als u uw boodschap snel en doeltreffend de wereld in wilt sturen. Uw doelgroep beoordeelt de informatie in een vakbladartikel als betrouwbaar. Bovendien is het een relatief voordelige vorm van communicatie. Dit werkt echter vooral goed als u voldoende investeert in uw perscontacten. Een goede relatie met de pers kan uw organisatie veel brengen.

Van persbericht tot persvoorlichting

Ontbreekt de tijd of kennis in uw organisatie? Ik help u met het onderhouden van uw perscontacten. Bijvoorbeeld door het schrijven van persberichten, maar ook door  (informele) contacten te onderhouden met redacties en het realiseren van kant en klare persmappen. Het organiseren en begeleiden van persreizen en persbijeenkomsten behoort ook tot de mogelijkheden. Zeker wanneer er zaken in uw organisatie spelen die voor de lezers van lokale, regionale of landelijke kranten aantrekkelijk of belangrijk zijn, is een persvoorlichter of woordvoerder geen overbodige luxe. De meeste werknemers hebben te weinig kaas gegeten van persvoorlichting. Ze vertellen teveel of juist te weinig of ze zijn te gespannen en komen daardoor niet uit hun woorden.

Op locatie

Zoekt u een ervaren persvoorlichter of woordvoerder? Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Ik sta zo nodig 24/7 de pers te woord en beantwoord alle persvragen conform afspraken die met u zijn gemaakt. Desgewenst kan ik uw eigen medewerkers instrueren en begeleiden in hun perscontacten. Neem voor meer informatie over PR marketing contact met mij op.

   Contact