Schrijven

Tekstschrijven

U leest dit en behoort dus niet tot de 1,5 miljoen functioneel analfabeten in Nederland. U heeft op school redelijk leren schrijven. Een kattenbelletje op een Post-it-note, een appje aan vrienden, of een mailtje aan een collega zijn voor u geen probleem. Maar… herinnert u zich nog hoe u zweette op een opstel of profielwerkstuk? Waarom plaagt u zichzelf nodeloos door communicatieve en commerciële teksten voor uw organisatie te schrijven?

 

Tijd is geld

Tekstschrijvers schrijven veel beter en sneller omdat communicatief en commercieel schrijven hun dagelijks werk is. Mij inzetten verlost u van veel hoofdbrekens en is uiteindelijk goedkoper. U heeft te weinig afstand tot uw product of dienst en vertelt teveel. Bovendien gaat schrijftijd af van uw kerntaken voor uw organisatie. Zet dat eens af tegen uw loonkosten. Conclusie: schrijven uitbesteden loont altijd.

 

Brede inzetbaarheid

Tekstschrijvers maken al eeuwenlang veel soorten teksten. Traditioneel bijvoorbeeld voor nieuwsbrieven en (vak)bladen, jaarverslagen, rapporten, handleidingen en werkinstructies, brieven, maar ook voor bewegwijzering. Steeds meer communicatie verloopt online en een professionele tekstschrijver is daarin meegegroeid. Ik maak dus ook teksten voor websites, webwinkels of apps, online customer support of digitale marketing en online perscontacten. Techniek is mijn passie, dus u bent bij aan het juiste adres voor teksten daarover. Neem vrijblijvend contact met mij op. Zoekt u teksten op een terrein waarin ik niet thuis ben? Dan leg ik contact tussen u en een van mijn 350 gecertificeerde Tekstnetcollega’s.