|PR marketing

PR marketing

Communicatie gaat vaak hand in hand met PR en marketing. Ik kan u hier op verschillende manieren bij helpen.

PR marketingCommunicatieplan

Heeft u een wel een doel maar nog geen communicatieplan? Dan is het zaak om hier snel mee te starten. Een communicatieplan geeft richting aan uw inspanningen voor pr en marketing. In het communicatieplan worden antwoorden gegeven op vragen over de boodschap, uw doelgroep, de communicatiemiddelen en de strategie. Ook het budget en de evaluatie komen aan bod. Het schrijven van een communicatieplan vergt expertise en ervaring. Niet elke organisatie heeft deze kennis in huis. Ik help u hier graag bij.

Tekst schrijven

PR en marketing uitingen vragen ook om teksten specifiek voor het betreffende medium. Een reclametekst is anders dan de tekst voor een brochure of een website. Tekstschrijven is mijn vak en ik weet als geen ander welke teksten voor welk medium geschikt zijn. Met de juiste tekst voor het juiste medium vergroot u het bereik van uw tekst. Daarnaast heb ik genoeg afstand van uw bedrijf of product om de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden.

Onderhouden pers relaties

Voor PR en marketing zijn contacten met de pers erg belangrijk. Perscontacten is een vak apart. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het schrijven van een persbericht. Ontbreekt in uw organisatie de tijd of kennis? Ik help u met het onderhouden van uw relatie met de pers.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen om uw visie te bespreken. Ik bekijk graag samen met u welke rol ik binnen uw organisatie kan vervullen. Natuurlijk ontvangt u eerst een inschatting van de kosten zodat u weet waar u aan toe bent.

   Contact