|Reclametekst

Reclametekst

Een reclametekst is een ander soort tekst dan bijvoorbeeld een tekst voor een brochure of een webpagina. Reclameteksten zijn korte teksten, vaak maar een paar regels lang. Soms nog korter zoals een slogan. De teksten hebben een duidelijke boodschap en er zit een verkoopactie in. Waar u voor een brochuretekst een heleboel kunt vertellen, past in een reclametekst alleen de kernboodschap. In zo min mogelijk woorden, zoveel mogelijk vertellen. En dan ook nog zo dat de doelgroep zich aangesproken voelt en actie onderneemt. U kunt hierbij denken aan slagzinnen en advertentieteksten maar ook handouts voor beurzen of teksten voor op flyers of banners. Het is duidelijk dat het schrijven van reclameteksten specifieke vaardigheden vereist. Niet iedereen heeft deze . Dan kunt u het schrijven van reclameteksten beter uitbesteden aan een professionele tekstschrijver.

Voor al uw teksten

Bij mij kunt u terecht voor al uw teksten. Reclameteksten maar ook teksten voor websites, brochures, (online) nieuwsbrieven, persberichten etcetera. Technische teksten, commerciële teksten of informatieve teksten, als ervaren tekstschrijver zijn zij voor mij geen probleem. En omdat schrijven mijn dagelijkse werk is, schrijf ik snel en goed. Een tekstschrijver inhuren loont daarom altijd.

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik beantwoord uw vragen graag en aan de hand van uw wensen bekijken wij hoe ik hieraan invulling kan geven. U krijgt vooraf altijd een kostenindicatie. U komt dan ook nooit achteraf voor verrassingen te staan.

   Contact