|Rouwfotografie

Rouwfotografie

Rouwfotografie is de oudste vorm van fotografie en ook een heel bijzondere tak daarvan. Met onze camera’s en telefoon leggen wij alles wat wij meemaken vast. Bijzondere en alledaagse momenten. Waarom dan geen uitvaart vastleggen?

Terughalen van herinneringen

Rouwfotografie kan u helpen bij de verwerking van het verlies van uw dierbare. Het overlijden brengt diepe emoties met zich mee. Uw focus ligt op het afscheid. Hierdoor ontgaat u als nabestaande vaak veel. Veel nabestaanden beleven de uitvaart van een dierbare in een roes waardoor veel details onopgemerkt blijven. Een rouwreportage haalt de waardevolle momenten weer terug. Wie waren er allemaal en hoe gingen zij om met het verlies, hoe zagen de bloemen eruit, wat gebeurde er achter u?

Niet aanwezig konden zijn

Daarnaast is een registratie van de uitvaart een mooie manier om vrienden en familie die niet bij de uitvaart konden zijn er toch deelgenoot van te maken. Bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland wonen of daar op reis zijn, of door ziekte of ouderdom niet in staat zijn om de uitvaart bij te wonen.

Professionele rouwfotograaf

Zelf fotograferen tijdens de uitvaart van een dierbare? Geen goed idee! Uw hoofd staat er niet naar en ook vrienden en familie zijn er te emotioneel bij betrokken. Rouwfotografie laat u bij uitstek doen door een professional. Als professioneel rouwfotograaf leg ik de uitvaart volgens uw wensen vast. Op het juiste moment op de juiste plek. Discreet en met respect voor de overledene en de nabestaanden.

Wilt u meer informatie over rouwfotografie of wilt u een afspraak maken om eerst even kennis te maken? Neem dan contact met mij op. Tevens kunt u mij inschakelen als communicatieadviseur.

   Contact