Rouwfotografie

Een mooie herinnering aan uw naaste

Tegenwoordig legt u alles dat u meemaakt vast. Maar waarom dan niet een uitvaart? Trouwen en rouwen scheelt één letter, maar is een wereld van verschil in gevoel én fotografie. Het overlijden van een naaste brengt diepe emoties met zich mee. Uw focus ligt op het afscheid. Daarom ontgaat u tijdens de uitvaart veel. Een rouwreportage haalt juist die waardevolle momenten naar boven. Het bekijken ervan helpt bij de rouwverwerking. Zowel van uzelf als van naasten die niet aanwezig konden zijn omdat zij:

  • buiten Nederland wonen;
  • in een ziekenhuis of instelling zijn opgenomen;
  • door ouderdom of ziekte de emoties van een uitvaart niet kunnen verdragen.

 

Niet zelf prutsen
Tijdens de uitvaart staat uw hoofd niet naar het nemen van foto’s. Dat uitbesteden aan vrienden of familie is een slecht idee. Net als u zijn zij te emotioneel betrokken om goede foto’s te maken. Zij hebben daarnaast geen ervaring met uitvaartfotografie en missen professionele apparatuur. Datzelfde geldt voor de uitvaartondernemer die zelf wel even wat ‘plaatjes schiet’ (ja echt, het gebeurt!). Ik ben gespecialiseerd rouwfotograaf en leg volgens uw wensen het juiste op het goede moment vast met de best haalbare kwaliteit.

 

Betaalbaar
Ik vind uitvaartfoto’s doodgewoon en dus moeten ze ook voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom lever ik geen duur fotoalbum, maar een DVD met:

  • hoge-resolutie foto’s voor afdrukken of verwerking in een door uzelf te maken album;
  • een lagere resolutie voor vertoning op TV;
  • een eenvoudige kant en klare website.

U bent zo zelf actief bezig met de foto’s en dus met uw rouwverwerking. Bel 06-20139845 voor informatie.

Bekijk mijn portfolio