|Technische teksten

Technische teksten

Technische teksten zijn een uitdaging om te schrijven. Techneuten hebben vaak de neiging om teveel in de technische details te treden. Ze missen de kennis en kunde om de boodschap duidelijk over te brengen aan beslissers die vaak geen techneut zijn. Tegelijkertijd is het voor de meeste tekstschrijvers lastig om technische details duidelijk over te brengen naar de eindgebruiker. Ik help uw technische informatie  te vertalen naar de eindgebruiker. Dit kan bijvoorbeeld een consumentenhandleiding zijn, maar ook een artikel voor in de vakpers, teksten voor flyers of en brochures of een reclameboodschap behoren tot de mogelijkheden.

Ervaren tekstschrijver

Schrijven is mijn vak. U weet alles over uw product of dienst en wilt (te)veel vertellen. Doordat ik er met afstand naar kan kijken, kan ik veel beter de hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Als professioneel tekstschrijver ben ik dagelijks met teksten bezig. Uw teksten uitbesteden aan een professional loont altijd. Teksten worden sneller en beter geschreven. Dat bespaart tijd en daarmee geld. U kunt zich bezighouden met uw kerntaken. Ik heb veel ervaring met het schrijven van technische teksten. Techniek is mijn passie. Van voedingsmiddelenindustrie tot  computertechniek, geen technische tekst is mij vreemd.

Weten waar u aan toe bent

Wilt u het schrijven van technische en commerciële teksten uitbesteden aan een ervaren professional? Neem dan contact met mij op. Wij bespreken dan samen uw wensen, de mogelijkheden en het bijbehorende prijskaartje. U weet vooraf altijd waar u aan toe bent en komt niet achteraf nog voor verrassingen te staan.

   Contact