|Tekstredactie

Tekstredactie

Bij tekstredactie gaat het om meer dan alleen correctie van spelling en grammatica.Tekstredactie Tekstredactie gaat om het (her)schrijven van teksten naar een duidelijk verhaal met een logische opbouw en een duidelijke boodschap. L.S. van den Berg Publiciteit zorgt ervoor dat uw teksten professioneel ogen en direct klaar zijn voor gebruik.

Leesbaarheid en consistentie

Soms is er geen budget om het schrijven van uw teksten uit te besteden aan een tekstschrijver. Of heeft u zelf heel duidelijk voor ogen wat u aan uw klant wil vertellen.  Dan is professionele tekstredactie een goede keuze. U weet wat u wilt vertellen en dat heeft u op papier gezet. Ik kan er voor zorgen dat het een goede en logische tekst wordt. De juiste tekstelementen op de juiste plaats zodat de tekst goed is opgebouwd en de lezer niet na de eerste zin afhaakt. Goed gekozen en zorgvuldig geplaatste koppen, tussenkoppen, streamers, kaders en informatieve foto-onderschriften vergroten de leesbaarheid van de tekst. Ook kijk ik naar de consistentie van de tekst en de eventuele claims die gedaan worden. Doordat ik als buitenstaander naar een tekst kijk, kan ik ook eerder onnodig vakjargon eruit filteren en hoofdzaken van bijzaken scheiden. Een goed leesbare, consistente reclametekst met een duidelijke boodschap, dat is het resultaat van tekstredactie.

Het prijskaartje

De kosten van tekstredactie zijn afhankelijk van uw wensen en de reeds aanwezige tekst. Neem voor meer informatie contact met mij op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. U krijgt altijd vooraf een indicatie van de kosten.

   Contact